Modalitati de plată

1. Standard

Avans de minimum 20% iar diferenta din credit sau surse proprii la predarea apartamentului

2. Rate la dezvoltator

Cu toții suntem diferiți, iar noi la Da Vinci Residence știm asta foarte bine. Așa că, pe lângă varietatea de locuințe din care poți alege, îți oferim și posibilitatea de plată în rate, direct la dezvoltator. Bucură-te de siguranța și confortul complexului, în cea mai verde zonă a Bucureștiului, cu oferte de plată personalizate pentru tine cu avans de 30% si rate pe o perioada de maximum 5 ani.

Pentru noi fiecare om este important!

Am ales să construim pentru tine acest complex rezidențial înconjurat de natură, în mijlocul orașului, pentru că viitorul contează atât pentru tine, cât și pentru noi. Succesul în afaceri se obține prin încredere, de aceea singura garanție solicitată este apartamentul cumpărat.

Credem în tine!

Ne dorim ca alegerea ta pentru o nouă locuință să fie cât mai plăcută. De aceea, la achiziționarea unuia dintre apartamentele Da Vinci Residence, clienții nu trebuie să aducă adeverințe de salariu sau alte tipuri de acte referitoare la venituri.

Oferte personalizate înseamnă win-win!

Avansul solicitat este de la 15% din valoarea apartamentului, iar prețul final variază în funcție de valoarea și numărul ratelor pe care tu alegi cum să le plătești, pe o perioadă de maximum 5 ani. Încercăm să îți oferim cea mai plăcută experiență de cumpărare, fără grija bugetului și, de aceea, experții noștri te pot ajuta în planificarea acestuia pentru toată perioada de plată.

Tu doar alege-ți tipul de apartament dorit, completează formularul de mai jos si te vom contacta în cel mai scurt timp.

  • Alege-ti tipul de apartament
  • Studio
  • Ap.2 camere
  • Ap.3 camere
  • Ap.4 camere
  • Penthouse Duplex